Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 22, 2018

TÁTÁ TÁTÁTÁ TITÁTI TITITI TI

Kép
Titá / tátitá titi tititi / tititi titá tátá tititá ti titátiti / ti tátáti / tátitátá tátáti titá tátátiti tátiti titá tátáti / titá tátá ti titáti titi tátitá titá titi / tátitáti tititi titá titátiti titá tátiti tátititi titá / tititi tátátiti tititá titátiti ti tá ti tá tá vagyis:

Boldog (?) születésnapot, világ!

Kép
Johannes Kepler német matematikus és csillagász a bolygók és a Naprendszer tanulmányozása közben...

Guernica

Kép
.

Világos, mint a vakablak

Kép
Aki szerencsés csillagzat alatt született és megtehette, hogy Angliában gondtalanul utazgasson, bizonyára felfigyelt arra a furcsaságra, hogy a régi, történelmi épületeken mennyi befalazott, úgymond vakablak található.

Blokada

Kép
Na, ki imádja az androidos telefonján böngészés és egyebek közben a temérdek reklámot? Na, ki van oda érte, ha weboldalak akkor is követik a tevékenységét, ha ő nem akarja? Na, ki az a mazochista, aki imádja, ha weboldalak vagy alkalmazások vírusokkal bénítják meg a telefonját, lelopják összes kontaktját és egyéb személyes adatát?

Shakespeare Globe Színháza

Kép
1598 telének egyik rendkívül hideg éjszakáján a Shoreditch Színház társulata, kik magukat csak Chamberlain fiúknak hívták, betörték a teátrum kapuját és szeretett munkahelyüket darabokra szedték, hogy később, vagyis jövő tavasszal egy másik helyen újra felépítsék Globe Színház néven. E válogatott társasághoz tartozott a fiatal William Shakespeare is.

Aszlányi

Kép
Kirk Van Hossum regény- színmű- és újságíró munkásságában remekül ötvözte az angol humort a burleszkkel és az utolérhetetlen pesti viccel.

Mese az egérvajról

Kép
       -Mama! Túlságosan elszaporodtak otthon az egerek! Mit tehetnék ellene?- Kérdezte a fiatalasszony az édesanyjától, miközben amaz csudafinom Bremer Klabent készült sütni.