Ugrás a fő tartalomra

Tyű! Má' illen is van: Antigravity Yoga

Újdonság a New York-i unatkozó középosztálytól.
Míg itthon lassan kenyérgondokkal küzdünk, addig az amerikai polgár újfajta jógát tanul. Mert válság van. Mégpedig világválság - szajkózzák fülünkbe a hazai médiumok szócsövei. Az persze furcsa egy kicsit, hogy erről a világválságról a magyar határon kívül elég kevesen értesültek.
Szóval: az unatkozó amerikai középosztály függőágyat szerel a plafonjára és antigravitál.

Christopher Harrison az ötletgazda szerint tökéletes lehet sportolóknak is. A használója megteremtheti magában a nyugalmat és a szépséget.

Sport, pilates torna, jóga és művészet egybegyúrva.
Nálunk a felső tízezernek ajánlott. A kisembernek marad a szatyorcipelés és a lépcsőmászás.

Megjegyzések

Gudakes üzenete…
Ez hülyeség, hogy csak a felsőknek, én már voltam ilyen órán. Budapesten is van AIR jóga néven, és 2700 Ft a 80 perces foglalkozás. A méregdrága eszköz, az ejtőernyős anyagból készült függőágy meg cca 12000 Ft otthonra. Szenzációsan jól esik testnek, léleknek, nagyon kellemesen átmozgat, úgy, hogy az egészet könnyed lebegésnek érzed. Ha most Pesten élnék minden héten ott mennék.
A google adta ki ezt a cikket, azt javaslom, nézz utána a témának mielőtt valamiről ilyen véleményt alkotsz!
Clown Pepító üzenete…
Igen nagy parasztság mélyretisztelt Gudakes, ha valakit a saját blogjában lehülyézel.
Mellesleg az a hülye, aki szövegértési gondokkal küzd, mert a cikk nem elsősorban a Jógáról, hanem afféle társadalomkritikáról is szól.
Amíg Magyarországon több ezer éhező gyerek van, önhibáján kívül nyomorgó család, addig nekem ne beszélj marhaságokat. A 2700 Forintos jógázgatás havonta majdnem 35 ezer Forint. Sok család -s egyre többen ebben az országban- összesen ennyiből él havonta. A felső tízezer jelentős része buta, mint a tök, mert nem látja, hogy előbb vagy utóbb tőlük is elveszik azt, amijük van.

Javaslom: tanulj viselkedni, ha már intelligenciát nem adott az ég, s egy kis okosodás se ártana, mielőtt másokról véleményt alkotsz.
Az pedig a bunkóság teteje, hogy a saját blogomban utasítasz, hogyan formáljak és miről véleményt. Önálló személyiség vagyok, azt gondolok a dolgokról, amit akarok! Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 19. cikkely.
Elég világos voltam? Remélem sikerült a te szinteden is megértetni...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon