Hogyan kell...

...hordani a nagy táskát?
Most ez komoly? Kész röhej, ahogy nők nőknek ismereteket adnak át! Aki ismer, tudja, minden tiszteletem a Nőké, és igazán sajnálatos, vagy inkább nevetségesen szánalmas, ahogy önmagukat, egymást ledegradálják, afféle cosmopolitan szintre alacsonyítva.

Feltenni a kérdést, hogy: Hogyan kell hordani a nagy táskát? Ezer százalék, hogy a nők 99,99%-a pontosan tudja a választ, de a szerkesztő, még meg is válaszolja a saját hülyeségét.




Alapvetően humoros, ám valahol mélyen szomorú, hogy az általános emberi gondolkodás -s ez független a nemi hovatartozástól- ennyire alacsony szintre süllyedt. Már az óvodában elkezdődik a butítás, ami aztán csak egyre jobban kiteljesedik egészen a diplomáig. Funkcionális analfabéták lesznek, zombik, vagy mai szóval tücsökdiplomások. A folyamat az ezredfordulón kezdődött, 2005-ben jelezték először, hogy ebből probléma lesz. Akkor még (vagy már) minden ötödik diák funkcionális analfabétának bizonyult. Mára a lakosság 40%-a, az egyetemisták, friss diplomások között minden harmadik leledzik ebben az állapotban. Az a „szép” ebben az egészben, hogy ők terveznek házakat, tanítanak gyerekeket, gyógyítanak betegeket, „államigazgatnak”, politikai döntéseket hoznak. Jaj, nekünk, a többieknek, kik képesek vagyunk olyan mondatok megértésére is, melyek hét szónál többet tartalmaznak! Akik két fogalom összekapcsolásával egy harmadikat alkotunk, s ennek asszociációit is belefoglaljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon