Japán furcsaságok-3

Számomra immár bizonyossá vált, hogy a Japánok egy kissé aberráltak, szexuálisan perverzek.

Minisorozatom ezen része is erre enged következtetni.
Tokióban könnyedén rátalál a gyanútlan utazó a használt „lánybugyi” automatákra. Igen, kedves Olvasó, jól láttad : használt „lánybugyi” automatákra. 1000 Japán pénzért ( ez kb. 2400 Ft) bármely perverziót kedvelő szert tehet fiatal lányok különböző ideig hordott alsóneműjére.


Hát... én nem is tudom, hogy tulajdonképpen mit is szóljak. Úgy érzem, hogy a nagyon sokáig zárt, az ősi hagyományok tiszteletébe belemerevedett japán társadalom a hirtelen váltáskor túl gyorsan nyugatiasodott el. Ettől olyan társadalmi, erkölcsi, morális deformitások keletkeztek, melyek soha, vagy csak nagyon sokára simulnak ki.




Hasonló a helyzet idehaza is, akár tudomásul vesszük, akár nem. A különböző falak és kerítések már rég leomlottak. A társadalmi, gazdasági és morális szétesés időszakát éljük, s bár drótozgatják a tákolmányt, mint Kubában a járműparkot, lassan darabjaira hullik szét az egész. Aki tud, menekül. Aki még bizakodik, megpróbál hosszútávra bunkerolni. De a többség -mivel mást nem tehet- csupán sodródik a szennyes árral.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon