Japán furcsaságok

Avagy: Akartok valami igazán undorítót?

Kyosuke Kagami egy Japánországban élő mangát rajzolgató ifjú hölgy. Ettől még nem is lenne annyira érdekes, mert ott sokan művelik ezt a művészeti ágat.
Egyik reggel egy ötlet pattant ki fejecskéjéből, mandulavágású szemét huncutul összehúzva. A gondolatot tett követte, s megalkotta az első olyan szakácskönyvet, melyben kotonban készíthető ételek szerepelnek.
Igen, jól olvastad: kotonban, vagyis óvszerben, amit rendeltetéskor ugyebár másra használ a férfinép.


 Alapvetően semmi bajom a japánokkal, de időnként a gondolkodásmódjuk elég bizarr.
Lehet, hogy az ifjú hölgy most a pesszáriumban készült ételeket bemutató könyvön dolgozik?
Ettem én már kagylót, csigát, békát és néhány fura tengeri herkentyűt, de az biztos, hogy kotonban készült ételnek nincs helye a tányéromon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon