Van, ami még engem is meglep: p*na illatú gyertya

Most aki azt hiszi, hülyéskedek, azt ki kell hogy ábrándítsam. Magam is meglepődtem a létezésén, s a folytatás is döbbenetes.


 Gwyneth Paltrow amerikai izé, vagyis színésznő féleség... (a származás, a rokonok sokat nyomnak a latban már ott is... vagyis születni, tudni kell) Szóval Gwyneth Paltrow -viccesen- arról beszélgetett egy parfümőrrel, hogy milyen lenne, egy vagina illatú gyertya. A beszélgetésből megvalósult a termék, melyet a „művésznő” saját cége a Goop gyárt és forgalmaz, „mindössze” 23 ezer forintnak megfelelő dollárocskáért. Egy darab gyertyát. Hm... szóval elsőre szóhoz sem jutottam a hírre, aztán azon gondolkodtam, hogy miképpen is állították be az illatarányokat, ám a kérdés kielemzését egyelőre félretettem. Gwyneth Paltrow és parfümőre szerint a p*na szaga, vagyis illata cédrus, geranium és citrusos bergamot elegye. A geránium egy virág, melynek illóanyagát, hígítatlan formában kullancsok ellen használják. Persze a rengeteg bírálat ellenére, mely azt kifogásolta, hogy nem létezhet egyetemes vagina illat, a gyertyakészletet percek alatt elkapkodták.




De ez még mind semmi! - hogy e bulváros kurjantással éljek. Egy kanadai cég piacra dobta a pénisz illatú gyertyát, kereken 100 dolcsiért! Azzal magyarázták a magasabb árat, hogy/mert a férfiak úgyis többet keresnek a nőknél, ami egyébként is szomorú. Na most álljunk meg egy pillanatra. Ki a termék célközönsége? Nők vagy férfiak? Kedves férfi társaim. Tegye fel a kezét az, aki az otthonát p*cs szagú gyertyával szeretné illatosítani?! Azt még érteném, ha ezt egy hölgy tenné, de egy férfi... Elbotlik és beveri az orrát ez a logika. De mindegy is, mert már ez az utóbbi termék sem kapható, elkapkodták. Mindkét oldalon marad a természetes megoldás. ;)


De a történetnek még mindig nincs vége. Gwyneth Paltrow bejelentette, hogy most jelent meg az orgazmus illatú gyertya! Hogy férfié vagy nőé az egyre megy, a lényeg, hogy vegyék, vigyék minél többen. S biztosan így is lesz, mert ha például szépirodalom, matematika vagy filozófia illatú gyertyát dobott volna piacra, akkor biztosan a nyakán maradt volna az árukészlet.




Szentül hiszem, hogy e termékek nélkül szegényebb lenne a világ, s örülök, hogy mindezt a jó hírt megoszthattam kedves kis Olvasóimmal. Nyugodalmas jó éjszakát a bármilyen illatú szobában.


S egy altatódal, mely pont ide illik:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon