A jelentéktelenség jelensége

 Ha lenne egy időgépen, akkor inkább a múltba utaznék, mint a jövőbe.

Abba a jövőbe soha, ahol a teljes igénytelenség, a médiatrágya bűze terjeng mindenütt. Van ez a kis jelentéktelen figura, aki azzal igyekszik jelenséggé tenni magát, hogy kifiguráz és lefikáz mindent és mindenkit. Viszonylagos nézettséget ért el, ami szintén jellemző ennek az országnak a szellemi nyomorára.

Persze lehet vicceskedve kritikát megfogalmazni olyan dolgokról, melyek tényleg egy kicsit gázosak, ügyetlenek, dilettáns stílusúak. Lelke rajta. Generáljon ezzel a szeméttel annyi kattintást, amennyit akar. De az utóbbi időben, nyilván valami tudatmódosításon esett át, mert átváltott olyan alázásba, ami még ebben a mocsokhalmazban is túlzás. Kipécézett magának egy 14 éves srácot, (Udvardi Péter - Almásfüzitő), aki különc módjára azon fáradozik, hogy a települése, a tágabb otthona minél élhetőbb hely legyen. Nem csak egy szobában pofázik össze-vissza, mint az a magát istennek képzelő senkiházi, hanem tesz is valamit. Ámde ez a jelentéktelen figura, aki Dancsó Péterként valakinek hiszi magát, kinek létezése is egyre gázosabb, a 14 éves fiú lefikázásával negatív hullámokat generált, s egy olyan példát állított fel, melyben azt sugalmazza, hogy a társadalomért valóban tenni akarók nevetségesek és alázni kell őket. Nos az ezzel ellentétesen gondolkodók viszont, -akik elég sokan vannak-, úgy döntöttek, hogy a dancsó-féléket kell alázni és kiutálni. Ugyanis a 14 éves srácot alázó videóját töröltették, vagy törölték a csatornáról. Csak remélni tudom, hogy a kiskorú Udvardi Péter szülei hivatalos feljelentéssel élnek kancsó (lásd: köcsög) vagyis Dancsó Péter ellen, akit a bíróság nyilvános bocsánatkérésre, pénzbüntetésre és csatornájának bezárására ítél. Nem fog hiányozni. 


Talán így kellene eljárni az összes efféle jelentéktelen jelenséggel, a produkció nélküli produkciókkal, ahogy azt Ganxta Zolee fogalmazta meg igen találóan. Szerintem ezek eltűnésével lehetne egy élhetőbb világot teremteni, ahogy a szememben hősként küzdő, 14 éves Udvardi Péter teszi minden nap.


Itt az Ő videója. Követendő példa:



kancsó Dancsó Péter videóját pedig -bár igyekezett nyomát eltüntetni- mások is több helyre feltöltötték, afféle bizonyítékul arra, hogy gyerekeket alázni nem etikus, még ebben az országban sem. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon