ALEXA MEGMONDTA

 Az Amazon Big Tech által 2015-ben bemutatott Alexa, vagyis Mesterséges Intelligencia „környezet” az évek alatt -a fejlesztés hatására- gyökeres változáson ment át.

A teljesen fölösleges csacskaságokon kívül képes rákapcsolódni az „okosotthon” arra alkalmas eszközeire és vezérelni azokat. Ezen kívül a világhálón „lógva” és a hálózatunkat használva begyűjt rólunk egy rakat információt, melyeket tudja az ég, hogy kinek és hova továbbít.

Néhány napja Alexa rémületes bejelentést tett. Elárulta, hogy mikor tör ki a harmadik világháború. Mielőtt elárulnám a percre pontos időpontot, azért hozzátennék valamit. Hála az égnek a mesterséges intelligencia és annak fejlesztése még gyerekcipőben jár, tehát az efféle be- illetve kijelentéseit erős fenntartásokkal illik kezelni. Korábban már írtam arról, hogy megkérték a mesterséges intelligenciát, hogy mutassa meg, milyen a halál. Némi elemzés után egy őszhajú öregembert rajzolt meg.

Ettől függetlenül érdekes és egyben félelmetes a téma. De azt sose feledjük: Alexa csak elemez, következtet, matematikai, logikai számításokat végez, s azok alapján hozza meg döntéseit, alakítja ki véleményét. Az, hogy megadott egy konkrét időpontot a harmadik világháború kitörésére még nem jelenti azt, hogy az úgy is lesz. Csupán algoritmusainak kusza kozmoszából kibukkanó megállapításról lehet szó. Ám, hogy mi fog történni 2023. november 23-án 18 óra 5 perckor, az csakis az emberen, a döntéshozók mohóságán és ostobaságán fog múlni. Ha a jelen ütemben folytatódik az ember önpusztító magatartása, akkor 2023. november 23-án 18 óra 5 perckor Oroszország megtámadja Németországot és ezzel kitör a harmadik világháború, mely bizonyosan igen rövid lesz az atomtöltetű rakétáknak „köszönhetően”.

De ha az adott pillanatban az idióta kapzsiságon és hatalomvágyon felülkerekedik az a bizonyos józan ész, akkor az emberiség elkerüli a világégést.

Ezért kell minden erővel arra törekedni, hogy a BlackRock tárgyalóasztalhoz üljön Putyin elnökkel és megegyezés szülessen a világ gazdasági újrafelosztásáról. Az utóbbi -ha lesz világháború, ha nem- mindenképpen megtörténik, csak az a kérdés, hogy ez 7 milliárd emberéletbe vagy pedig a Föld lakosságának szabadságába kerül-e. Az első verzióban az emberiségre gyors pusztulás vár. Az utóbbi esetben viszont további lehetőségek merülhetnek fel, de az már egy másik történet lesz.

Tehát ha életben akarunk maradni még egy darabig, akkor a jelen pillanatban a gyors békekötés a legjobb megoldás. Ehhez viszont az EU-s vezetőknek fel kell állnia és nemet kell mondani a BlackRocknak. Meg kell érteniük, hogy Oroszországot Oroszország területén sosem fogják megtörni. Megtanulta ezt Napóleon és megtanulta ezt Hitler is. Csak közben meghalt néhány millió ember az ostoba mohóságuk és elbizakodottságuk miatt.

Ja, aki nem tudná, hogy mi fán terem az a BlackRock, annak elárulom. Egy 1988-ban alapított nemzetközi befektetési csoport, akik már rég megvették egész Ukrajnát és zsebükben vannak az EU vezetői is. A BlackRock tulajdonosai... szóval... nem keresztény alapokon gondolkodnak. Fejenként, hivatalosan több mint egy milliárd dollárnyi saját vagyonnal rendelkeznek, tehát nem számít nekik, ha néhány millió dollárt kell beinvesztálni egy olyan üzletbe, amiből hamarosan dollár trilliárdokat fognak keresni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon