ISTENEMBEREK A PETRICSÉSZÉKBŐL

A képzeletbeli időgépemmel visszaugrottam a náci Németországba. Heinrich Himmler álmát igyekeztek megvalósítani azzal, amikor belekezdtek a Lebensborn kísérleti programba.

Ennek lényege az árja faj létrehozása volt. Olyan típusú szuperemberek "klinikai" körülmények közötti kitenyésztése, akik majd a bolygón mindenkin uralkodó német nemzetet alkotják. Az árja faj tagjai -szerintük- szőkék, kék vagy szürke szeműek, erősek, szívósak és egészségesek. S mivel tökéletes külsővel bírnak, így belső tulajdonságaik is fantasztikusak.


Himmler az SS árja férfitagjait arra ösztönözte, támogatta, hogy árja feleségeikkel legalább négy árja kisbabát "hozzanak létre". Vagy ha nem a feleségeikkel, akkor a németek által megszállt területekről begyűjtött árja típusú nőkkel. A legkeresettebbek a norvég lányok voltak, akiket -miután az SS katonák tagjai teherbe ejtettek- kényelmes anyaotthonokba vittek. Az itt született babákat aztán árja német nevelőszülőknek adták. Nem csak testileg, de szellemileg is igazi németekké nevelték át őket.

Árjának tűnő gyerekeket is gyűjtöttek a megszállt területekről. A németek precíz feljegyzések alapján közel 200 ezer kiskorút emeltek ki eredeti környezetükből. Mind szőkék, kék vagy szürke szeműek. Akik az alaposabb vizsgálatok alapján mégsem bizonyultak elég árjának, végül haláltáborokban végezték.
Ám az anyaotthonok kis lakóinak sem volt fenékig tejfel az élete. Miután kikerültek nevelőszüleikhez sokakat bántottak, gúnyoltak, megszégyenítettek. Az ABBA együttes egyik norvég származású tagja bizonyára mesélhetne ezekről a szörnyű élményeiről, hiszen maga is egy efféle "szerelem" gyümölcse. Azok voltak a szerencsésebbek, akik sosem tudták meg, honnan is származnak.
A Lebensborn program túlélői a mai napig pereskednek és igazságot követelnek. Minden valószínűség szerint hiába.

Nyilvánvaló, hogy a Lebensborn programhoz kapcsolódtak Josef Mengele "doktor" auschwitzi "kutatásai" is. Halványan sejthette, hogy létezik egy emberi örökítőanyag, mely meghatározza az adott egyed külső és belső tulajdonságait. Ha rátalált volna a DNS-re, az X és Y kromoszómákra, akkor biztosan még embertelenebb kísérletekbe kezdett volna. 

"Az ember ezt, ha egykor ellesi,
Vegykonyhájában szintén megteszi. -
Te nagy konyhádba helyzéd embered,
S elnézed néki, hogy kontárkodik,
Kotyvaszt, s magát Istennek képzeli."

Mára a génkutatás már kilépett babacipőjéből. Tudjuk, hogy egy átlagos, egészséges embernek 46 génpárja van. 23-at a papától kap, 23-at a mamától. A fiú kromoszóma az Y, a lány kromoszóma pedig az X. Akkor van baj, ha ezek a kromoszómák hibásan kapcsolódnak össze és pár helyett trió alakul ki úgy, hogy csonkán marad a kis "csomag". Ilyenkor minden esetben valamilyen degenerált állapot jön létre.
(Down-, Patau-, Edwards-, Turner-szindróma, Deléciós szindrómák)
Előfordul az is, amikor az összes kromoszóma-párocska töbletet mutat. Lányoknál XXX, fiúknál XYY. A fiúk itt is szerencsésebbek. Esetükben alig érzékelni a hibás kromoszómák torzító hatásait. Sokuknál csak célzott genetikai vizsgálat mutatja ki a többletet. Sajnos a kislányok itt is rosszabbul járnak. Legalább egy tucat betegség okozója lehet a DNS hibás felépítése.

E kifejezetten elnagyolt genetikai gyorstalpalóra csak azért tértem ki, hogy még érthetőbbé váljon a címben felvázolt téma.

Az Új Világrend kialakítása mára nem a homályos összeesküvés elméletek kiagyalóinak fejében létezik. Még a Covid pandémia előtt jelentette be Klaus Schwab üzletember az Új Világrend alapjainak elkészültét, s eme új civilizáció működési mechanizmusát. Aki nem figyelt volna, annak röviden összefoglalom, milyenre tervezi a Világgazdasági Fórum az emberiség jövőjét: 
Mindenkinek kuss lesz, vagyis szólásszabadság nuku.
Mindenkitől minden tulajdonát elveszik, vagyis olyan, hogy magántulajdon, nem létezik a jövőben.
Mindenkiről mindent, de tényleg mindent tudni fognak, így bárki bármikor zsarolható lesz.
Az okoseszközök, a mesterséges intelligencia szorításában az egyén teljesen kiszolgáltatottá válik. A nagytestvér mindig figyel! 
Mindenkinek átmossák az agyát, ezért az emberiség többsége zombiként éli le boldog tudatlanságban életét. 
Létezésének semmi más haszna és célja nem lesz, mint szolgálni. 

No de kiket is? Természetesen az egypólusú világrend urait, akiknek főbb tagjai jelenleg az USA körül tömörülnek. Nyilván ennek ellenpólusaként jött létre a B.R.I.C.S., melynek vezető országa Oroszország. Ahogy az már csak lenni szokott, a két pólus a háttérben azért vidáman bizniszel egymással. Persze a mi kárunkra. ( Az amcsik most töltik fel uránkészleteiket az oroszoktól. Naugyehogyugye!)

Bocs az ismételt kitérőért, de ezek igen lényeges adalékok a fő témámhoz.
Az Új Világrend urai a pénzükön vett hatalommal élve és visszaélve azt tehetnek/tesznek, amit csak akarnak. Hiszik: istenekké válhatnak. Komoly befektetők (többek közt a Bilderberg csoport, CFR, Rockefeller Alapítvány) állnak egy olyan projekt mögött (is), mely az ember nemesítését, felokosítását tűzte ki céljául. Hogy mit is akar ez jelenteni? Az emberi DNS kibővítését plusz kromoszómákkal. Ezáltal szuperembereket hoznának létre, akik mind testi, mind szellemi fölényükkel, rengeteg pénzükkel valóban az Új Világrend árja fajává válnának. A programozható plusz kromoszómák például a gazdatest megfiatalításában, szépítésében, működésének javításában is segítkeznének. Sürgető a dolog, hiszen a Világgazdasági Fórum nevű szervezet vezetőinek átlag életkora bőven hetvenen felül van, s nagyon szeretnének még sokáig élni.
Jelenleg állatkísérletek folynak az ügyben, s az a morzsányi információ, ami kiszivárgott, annak fényében elég bíztatóak a kilátások. Képzeljük el, hogy pölö Biden elnök kap egy DNS kezelést, és néhány hét alatt visszafiatalodik 20-30 évet. S aztán így tovább. Egy kiválasztott vezető végül eléldegélhet akár 700 évet is, miközben úgy néz ki, mint harmincas éveiben. De természetesen ez csak az Új Világrend új árja rétegének járna. A többiek pedig hullanának, mint a legyek az újabb és újabb mesterségesen előidézett járványoktól. Hiszen az Új Világrendben a népesség számát, a születésszabályozást is egy központ irányítaná. Kizárólag a speciálisan kiválasztottak szaporodhatnának, akik hasznos, halálukig hű, zombiként irányítható munkásai, kiszolgálói lesznek majd a rendszernek. Aki figyel, már most is felfedezheti ennek előszelét. A szellem, a morál, a tudás, a vallás elárulása, tönkretétele zajlik épp. Figyeljük meg, hogy a különféle központokból irányított médiák milyen kommunikációs trükkökkel terelik el az emberek figyelmét a valódi, megoldást sürgető problémákról. Helyettük reklámmal szórakoztatnak, azzal a hazugsággal, hogyha megveszed az általuk felkínált terméket, amiért persze hitelt kell felvenned, akkor határtalanul boldog leszel. Vagy pedig gyűlöletet ébresztenek. Elhitetik a már gondolkodni sem tudó emberrel, hogy nyomorúságát olyan ember okozza, akit egyáltalán nem ismer, így nyugodtan beleköthet, nyilvánosan pocskondiázhat, vagy akár tettlegességig is elragattathatja magát. A legtöbb "beszélgetés" ebben a stílusban zajlik a világhálón. S lassan a valóságban is.

A magam részéről elégedett vagyok a 46 kromoszómámmal. Nem óhajtok egy 47.-et. A meglévővel is tisztán tapasztalom a körülöttem száguldó világ félelmetes torzulásait. Látom az új generációk lehangoló szellemi és lelki állapotát. Szinte tapintható közelségben van az a minden értéket vesztett világ, ahol csak a pénzért megvásárolható dolgoknak, gondolatoknak van létjogosultsága. Ahol olyan embernek létszó lények élnek, uralkodnak, akiknek egy másik ember megítélésében csak annak pénztárcájának tartalma a döntő. Béke porainkra. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon